Medical Fitness Program

A Medical Fitness Konzultáción egyénileg meghatározott cél sikeressége és eredményessége érdekében felállítunk egy javasolt Medical Fitness Programot.

A Medical Fitness Program során nagy hangsúlyt fektetünk a változás és fejlődés mérésére. A fájdalom csökkenésének, a mozgástartomány és a mozgásminőség, valamint a teljesítmény fejlődésének mérése kulcsfontosságú. A kitűzött cél eléréséhez először szükséges felmérnünk és tudomást szereznünk a jelenlegi állapotról, helyzetről. A változás egyértelműen mérhető, objektív és megtapasztalható.

A Medical Fitness Program keretein belül különleges szemléletű, speciálisan képzett edzők és terapeuták felügyelete mellett olyan sportélettani, orvostechnikai és egyéb, a sportteljesítmény fejlesztését elősegítő eszközöket alkalmazunk, amelyekkel aktiválhatjuk és támogathatjuk a test öngyógyító folyamatait.

=

Medical fitness program

 • eredmény és siker már heti 2-3 alkalom esetén
 • 45-50 perces foglalkozások
 • maximum 2-3 fő, szakértői felügyelet mellett
 • könnyen végezhető, ízületkímélő gyakorlatok

 

 • havi szolgáltatási csomag árak
  (5 héten belül igénybe kell venni)
  60.000.- – heti 2 alkalom, összesen 8 alkalom
  75.000.- – heti 3 alkalom, összesen 12 alkalom

Kérdés, üzenetküldés, bejelentkezés

Konzultációra kizárólag a bejelentkező űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Az űrlap kitöltőjét telefonon fogjuk keresni, az egészségproblémák pontosítása és kezelési időpont egyeztetése céljából. Tehát az űrlap kitöltése nem jelenti az automatikus bejelentkezést.

Kérdés, üzenetküldés

Havidíj befizetés

A konzultáció során meghatározott heti 2 vagy 3 alkalom gyakoriságú programdíjat az alábbi online felületen lehet bankkártyával vagy banki átutalással befizetni.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.