Igényes középkorú nőként nekem számít az, hogy külsőmmel elégedett legyek. Nagyon sok mindent fontosnak tartok egy nőben, amiben szépnek kell lennie. Úgy gondolom, hogy egy nőnek érdeke, hogy a mellei szépek legyenek. Sajnos szembesültem azzal, hogy nem tetszenek a melleim, mert sokat fogytam, gyermeket szoptattam, így melleim megereszkedtek.
Keresgélni kezdtem az interneten, hogy milyen lehetőségekkel lehetne javítani a melleim formáján. A plasztikai sebészetet elvetettem, mivel nem szerettem volna kés alá feküdni. Különböző krémekkel találkoztam még, amik hatékonyságában viszont nem hiszek.
Adódott egy lehetőség az életemben, hogy kipróbáljak egy tapaszolásos módszert, amely a melleimet teltebbé és szebbé tenné.
Mint utólag kiderült, ez a lehetőség nagyon jól működött. A melleimet speciális tapaszokkal “erősítették” meg, amelyeket hónapokon keresztül viseltem. Ezeket egy-két hetente kellett cserélni. Magamon nem annyira vettem észre a változást, mivel önmagam látván nap, mint nap a tükörben, nem észleli úgy az ember a különbségeket. Viszont a program elején, közben, és a végén is készítettünk fotókat a mellek állapotáról, és azokat visszanézve lehetett látni, hogy döbbenetes a változás a melleimen, aminek nagyon örültem. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy nagyobb melltartót kell venni, mert annyit nő a mell, mint amikor szilikont tesznek be, inkább úgy, hogy természetes módon lettek formásabbak a melleim, és a megereszkedésük is megszűnt a program végére. Ez a fotósorozat által egész jól látható, jól működik a módszer.
Szerintem látványos az eredmény, ezért ajánlananám olyan hölgyeknek, akik nincsenek megelégedve a mellükkel, így változásra vágynak, de nem szeretnének sebészeti beavatkozáson átesni.

Boglárka