FÁJDALOM ÉRTÉKELŐ LAP

Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön által körülírt, {Mennyi ideje tart a fájdalom?:2} tartó {Hol, melyik területen jelentkezik a fájdalom?:1} fájdalom egy sokakat érintő probléma, amit eredményesen lehet medical fitness módszerekkel kezelni.

zárt állapotot biztosító elem
1.) Miért fontos az optimális terhelés?

A legkorszerűbb nemzetközi, orvosi rehabilitációs megközelítés szerint a gyógyulás idejét és a teljes értékű regenerációt alapvetően meghatározza, hogy a probléma megjelenése után milyen mértékben mozgatja a páciens az adott területet.

Tekintettel arra, hogy a fájdalom megjelenését megelőzően az adott területet {A fájdalom megjelenése ELŐTT mennyire terhelte az adott területet?:3}, és jelenleg {A fájdalom megjelenése ÓTA mennyire terheli az adott területet?:4} a fájdalmas területet, feltétlenül javasoljuk, hogy egy medical fitness szakemberrel egyeztessen az optimális mértékű terhelésről, mert az egyéni sajátosságok figyelembe vételével a gyógyulás felgyorsítható.

A mozgásszervi fájdalom megszüntetésére számos módszer és eszköz érhető el, amelyek közül az Ön által kipróbált {Hogyan próbálta eddig megoldani a problémát, megszüntetni a fájdalmat?:5} nem hozott megfelelő eredményt. Ezért mindenképpen érdemes kipróbálnia egy természetes, a test öngyógyító folyamatait aktiváló és a fájdalommentességet hosszú távon biztosító megoldást, a medical fitnesst.

2.) Jó-e Önnek a medical fitness?

3.) Mit kínál Önnek a TestStúdió?

Az Ön által körülírt, {Mennyi ideje tart a fájdalom?:2} tartó {Hol, melyik területen jelentkezik a fájdalom?:1} fájdalom esetében megoldást nyújthat a Medical Fitness. A TestStúdió mozgásszervi fájdalmak megszüntetésére kialakított szolgáltatásait a Medical Fitness megközelítésben alakítottuk ki. Itt rendelkezésre állnak mindazon szakemberek és eszközök, amelyekkel a legrövidebb idő alatt visszanyerheti életkorának megfelelő maximális terhelhetőségét.

Tekintettel arra, hogy Budapesten, illetve annak közelében él, feltételezhetően nem okoz nehézséget, hogy egy személyes találkozó során meggyőződjön a Medical Fitness hatékonyságáról.

A TestStúdió szakmai vezetőjével történő, konzultációval egybekötött kezelés díjmentes, ha nem érünk el azonnali fájdalomcsökkenést és mozgásminőség javulást!