Spartan Race és a medical fitness

A fájdalom a Spartan versenyek természetes és általános velejárója, de a versenyt követő regeneráció és a következő versenyre való felkészülés sikerét alapvetően megnehezíthetik különböző sérülések.

A statisztikák szerint leggyakrabban boka és váll sérülést szenvednek a Spartan versenyzők, de emellett izomsérülések, izomhúzódás és ízületi szalagsérülések (pl. térd) szintén gyakoriak.

A verseny élvezetét nem csupán a friss sérülések keseríthetik meg. A korábbi, részben gyógyult sérülések akár évek múltán is panaszokat okoznak nagyobb terhelés esetén (pl. versenyen).

A medical fitness a szervezet öngyógyító képességét aktiválva a mozgásszervi sérülések gyors és teljeskörű rehabilitációját eredményezi. Ellentétben a szokásos rehabilitációs kezelésekkel a sportolók többsége visszanyeri az életkorának megfelelő maximális fizikai terhelhetőségét.

A TestStúdió egyedülálló szolgáltatási rendszere ötvözi a legkorszerűbb medical fitness módszereket és technikákat, ennek köszönhetően a gyógyulás ideje lerövidül, a mozgás újra fájdalommentessé válik.

?

Miben más a medical fitness?

Medical fitness alkalmazásakor a sérülések rehabilitációja és a fájdalmak megszüntetése a szervezet öngyógyító képességének aktiválásával történik.

A TestStúdió Medical Fitness módszereinek és technikáinak segítségével a gyógyulás ideje lerövidül, a mozgás újra fájdalommentessé válik.

 

teniszkönyök kezelése Safe LaserrelSafe Laser orvosi lézerkészülékkel csökkenthető a kialakult gyulladás, valamint a fájdalom. A lézerkészülék teljesen biztonságos, rendkívül hatékony izomsérülések, ízületi fájdalmak esetén.

A kialakult, kisugárzó fájdalompontok kezelésével akár azonnali fájdalomcsökkenést és nagyobb mozgástartományt érhetünk el.

további információk a lézerkezelésről »

 

teniszkönyök kezelése kineziotape-pelA kineziológiai tape segítségével a fájdalmas és túlterhelt területet tehermentesíthetjük.

Az ízületi, vagy az izomsérülések során keletkezett duzzanat rövidebb idő alatt szívódik fel, az izmok visszanyerik erejüket és a mozgástartomány megnő.

A mozgás szabadabbá és fájdalommentesebbé válik.

további információk a kineziológiai tapaszról »

 

teniszkönyök kezelése Kaatsu tréninggelA Kaatsu tréninggel a teljesítőképesség határa biztonságosan, minimális terheléssel, a sérülés és az ízületek további túlterhelésének veszélye nélkül érhető el. A tréninget a maximális terhelhetőségnek csupán 20-30%-val végezzük, nagy súlyok nélkül, kis ellenállással.

A Kaatsu tréning hetente akár több, a túlterhelés veszélye nélkül végzett edzést tesz lehetővé a legtöbb izomrost bevonásával, miközben a sérült ízületek, csontok, izmok, szalagok gyorsabban gyógyulnak.

további információk a Kaatsu tréningről »

Régóta szenvedtem könyökfájdalomtól, ami a napi munkámban és a szabadidőmben is zavaró volt.

Rendszeresen sportolok, amit a jövőben is folytatni szeretnék, ezért kerestem megfelelő megoldást.

Ajánlás révén kerestem fel a TestStúdiót, ahol már az első alkalommal lényegesen érezhető javulást hozott a lézeres és kineziotapasz kezelés.

Takács Attila

hobbi sportoló

39 éves vagyok, rendszertesen végzek sajáttestsúlyos edzéseket. A múlt év végén az egyik edzésem után figyeltem fel a könyökömben kialakult fájdalomra, ami folyamatossá vált.

Miután bejelentkeztem a TestStúdióba már az első találkozáskor sikerült megszüntetni a fájdalmat, ami az azt követő napokban sem újult ki annak ellenére sem, hogy napi szinten kemény edzésekkel terhelem.

Valkai Tamás

hobbi sportoló

Most kockázatmentesen meggyőződhet arról, hogy az Ön számára hatékonyak-e a medical fitness módszerek!

Szolgáltatási ajánlat

Bejelentkezés, kérdés, üzenetküldés