Csíky Ferit egy nagyon súlyos autóbaleset után kerestem fel a rá következő második héten nagy fájdalmaim, és testem „újjáépítése” céljából.

Állkapocs-és állcsonttörés, nyaki csigolyák repedése, jobb felkar, váll rándulása, lapocka törése, jobb térd zúzódása, csak hogy a fontosabbakat említsem.

Nagy fájdalommal járt a kar egészen minimális megemelése is, viszont a fájdalmat generáló, és feszültséggel teli triggerpontok kimasszírozása, majd a kineziológiai tape-ek felragasztása után már sokkal kisebb fájdalommal, és magasabbra bírtam emelni!

A törések kezelésében hatalmas szerepet töltött be az orvosi lágylézer, ami a gyorsabb csontosodást, és a szövetek regenerálódását segítette elő, illetve az állkapocs-műtét után fellépő bizsergő-zsibbadó érzést is megszüntette.

Gyógyulásomhoz nagymértékben hozzájárult az általa kitalált feladatok otthoni gyakorlása, valamint az SMR hengerrel történő láb- és hát triggerpontok önmasszírozása, amit azóta is használok a mindennapokban.
Mindezek mellett megtanulhattam Tőle a helyes testtartást és légzést is, de hatalmas szakértelmével (és az általa ajánlott termékekkel) „kigyógyított” a 2008-ban diagnosztizált Crohn-betegségemből is, amire gyógyszert azóta nem szedek!

Feriről, tudásáról, és az alkalmazott módszerekről / terápiákról csak pozitív élményeim és tapasztalataim vannak, amit csak ajánlani tudok!

Czerovszki Áron

Páciens