Oldal kiválasztása

Zsírégetés, alakformálás és feszesítés természetes módon

A formás combok és a kerek fenék a rendszeres aerobic vagy más alakformáló torna mellett a diéta és a fogyókúra eredménye. A cél egyértelműen az izom feszesítés, alakformálás és zsírégetés, hiszen így lesz az eredmény formás láb és kerek popsi. Az izmok feszességnek megőrzése, vagy visszanyerése rendszeres edzést és kitartást kíván.

A KAATSU tréninggel a diéta, vagy a fogyókúrák mellett biztonságos, 30-45 perces könnyed edzés végezhető, ami segít a zsírégetésbenan és az alakformálásban. A bőr és az izomzat feszesítés révén, valamint a zsírvesztés mellett megmarad az izomtömeg is, ami más alakformáló tornánál nem mindig érhető el. Az edzéseket a maximális terhelhetőségnek csupán 20-40%-ával végezzük, az ízületeket így nem terheljük túl. A KAATSU edzés kockázat és nagy súlyok nélkül, kis ellenállással végezhető.

A kaatsu edzés során speciális kaatsu pántokkal mérsékeljük a véráramlást, folyamatos ellenőrzés mellett.  A végtagokban felszaporodik a tejsav, aminek hatására növekedési hormon kerül a véráramba. Kutatások bizonyítják, hogy természetes módon segíti a kollagén beépülését, fokozza a zsírlebontást (lipolízist), a csontképződést, amely hozzájárulhat az elhízás és a csontritkulás kialakulásának csökkenéséhez. A bőr és az izom feszessége a fogyókúra alatt is megtartható.