Mi az SMR?

Az SMR masszázzsal megszüntethetjük a kötőszövetben, az izompólyákban összegyűlt feszültségeket. A gyakorlatok során lassú, egyszerű mozdulatokat végzünk az eszközök használatával.

Az alapgyakorlatokat, esettől függően az SMR hengerrel, az SMR bottal vagy a SMR labdával hajtjuk végre. Az SMR System gyakorlatainak hasonló hatásmechanizmusa van, mint a masszázsnak. A masszázs hatására nem csak az izmok és a kötőszövet anyagcseréje javul.

Könnyen elérhetjük az optimális izomegyensúlyt, aminek következtében javul a mozgás minősége és a testtartás. A stresszoldás az idegrendszerre van közvetlen hatással. Beindíthatjuk a test regeneráló és öngyógyító folyamatait, ami fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású egyaránt.

A mechanikus ingerek, az idegrendszeri hatások és az anyagcsere javulása egyaránt növeli a test-tudatot, ami a sportolóknak elengedthetetlen. A könnyebb, fájdalommentes mozgás öröme jó közérzetet és letisztult gondolkodást eredményez.

Kinek való a SMR masszázs?

Az izompólyákra ható SMR masszázst nem csak sportolóknak javasoljuk.

A gyakorlatokat alapképzettség nélkül is meg lehet tanulni.

Stresszcsökkentő hatása és az anyagcsere javítása biztosítja, hogy fittebbé válj és megőrizd az egészséged.Ha sportolsz, megelőzheted a sérüléseket, csökkentheted az izomlázat, növelheted ízületeid mozgástartományát.

Miért a TestStúdióban tanulj SMR gyakorlatokat?

Az SMR masszázs alkalmazásán felül az emberi testet behálózó kötőszöveti rendszer összefüggésein alapuló komplex medical fitness szolgáltatásokat nyújtunk. Szakterületünk az alakformálás, a stresszoldás, a teljesítményfokozás és a csontritkulás megelőzése.

Az SMR masszázs, a mozgásszervi rehabilitáció, a sportsérülések vagy műtétek utáni gyógytorna kiegészítője az aktuális fizikai állapotnak megfelelően. Aktiválja a test regeneráló és öngyógyító folyamatait, ami fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású egyaránt.

A TestStúdióban olyan SMR System Szakértőktől sajátathatod el az SMR masszázs gyakorlatait, akik részt vettek Csíky Ferenc szakmai képzéseiben is.

Most kockázatmentesen meggyőződhet arról, hogy az Ön számára hatékonyak-e a medical fitness módszerek!

Szolgáltatási ajánlat

Bejelentkezés, kérdés, üzenetküldés