Oldal kiválasztása
Mi az SMR?

Az SMR masszázzsal megszüntethetjük a kötőszövetben, az izompólyákban összegyűlt feszültségeket. A gyakorlatok során lassú, egyszerű mozdulatokat végzünk az eszközök használatával.

Az alapgyakorlatokat, esettől függően az SMR hengerrel, az SMR bottal vagy a SMR labdával hajtjuk végre. Az SMR System gyakorlatainak hasonló hatásmechanizmusa van, mint a masszázsnak. A masszázs hatására nem csak az izmok és a kötőszövet anyagcseréje javul.

Könnyen elérhetjük az optimális izomegyensúlyt, aminek következtében javul a mozgás minősége és a testtartás. A stresszoldás az idegrendszerre van közvetlen hatással. Beindíthatjuk a test regeneráló és öngyógyító folyamatait, ami fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású egyaránt.

A mechanikus ingerek, az idegrendszeri hatások és az anyagcsere javulása egyaránt növeli a test-tudatot, ami a sportolóknak elengedthetetlen. A könnyebb, fájdalommentes mozgás öröme jó közérzetet és letisztult gondolkodást eredményez.

Kinek való a SMR masszázs?

Az izompólyákra ható SMR masszázst nem csak sportolóknak javasoljuk.

A gyakorlatokat alapképzettség nélkül is meg lehet tanulni.

Stresszcsökkentő hatása és az anyagcsere javítása biztosítja, hogy fittebbé válj és megőrizd az egészséged.Ha sportolsz, megelőzheted a sérüléseket, csökkentheted az izomlázat, növelheted ízületeid mozgástartományát.

Miért a TestStúdióban tanulj SMR gyakorlatokat?

Az SMR masszázs alkalmazásán felül az emberi testet behálózó kötőszöveti rendszer összefüggésein alapuló komplex medical fitness szolgáltatásokat nyújtunk. Szakterületünk az alakformálás, a stresszoldás, a teljesítményfokozás és a csontritkulás megelőzése.

Az SMR masszázs, a mozgásszervi rehabilitáció, a sportsérülések vagy műtétek utáni gyógytorna kiegészítője az aktuális fizikai állapotnak megfelelően. Aktiválja a test regeneráló és öngyógyító folyamatait, ami fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású egyaránt.

A TestStúdióban olyan SMR System Szakértőktől sajátathatod el az SMR masszázs gyakorlatait, akik részt vettek Csíky Ferenc szakmai képzéseiben is.

Kaatsu tréning specialista

Mely esetekben alkalmazzuk az SMR technikát Medical Fitness Programunk során?

Most kockázatmentesen meggyőződhet arról, hogy az Ön számára hatékonyak-e a medical fitness módszerek!

Szolgáltatási ajánlat

Bejelentkezés, kérdés, üzenetküldés