Oldal kiválasztása

Gyakori kérdések

Azonnali és teljeskörű gyógyulást hoz egyetlen medical fitness konzultáció?

A medical fitness kezelés alkalmával az esetek többségében azonnali fájdalomcsökkenést és mozgásminőség javulást érünk el.

Ugyanakkor a tapasztalatok azt mutatják, hogy a mozgásszervi sérüléseket, fájdalmakat a legtöbb esetben nem lehet egyetlen foglalkozás során teljeskörűen megszüntetni, hanem a szakszerűen összeállított programra, és annak a következetes, fegyelmezett végrehajtására van szükség, ami a probléma súlyosságától és a kitűzött céltól függően több hét, hónap is lehet. Ezért alakítottuk ki heti 2-3 alkalmas programjainkat, melyek lehetővé teszik, hogy vendégeink kedvező áron, rendszeresen alkalmazzák a medical fitness módszereket.

Lehet-e konzultáció nélkül, rögtön Medical fitness programmal indulni?

A medical fitness program előtt minden esetben szükséges medical fitness konzultáció, mert így:

  1. a medical fitness program iránt érdeklődők kockázat nélkül meggyőződhetnek arról, hogy hatásos-e ez a módszer személyes egészségproblémájukra.
  2. a TestStúdió szakmai vezetőjének több évtizedes tapasztalata alapján eredményesebben történik a probléma hátterének a feltárása és a legmegfelelőbb szolgáltatáscsomag meghatározása.
Végezhetem-e saját otthonomban a medical fitness gyakorlatokat?

A medical fitness módszereket a legtöbb esetben valamilyen eszközzel végezzük. Ezek között vannak olcsóbb, pár ezer forintos és drágább, több százezer forintos berendezések.

Tapasztalataink szerint sokan vásárolnak otthonra akár kifejezetten drága eszközöket (pl. Safe Laser készüléket) is, de a szakszerű használat ismerete nélkül ez kidobott pénz.

Azt javasoljuk, hogy kezdetben szakember irányítása, felügyelete mellett végezzenek medical fitness gyakorlatokat.

A megfelelő felhasználási ismeretekkel rendelkező vendégeink számára kedvezményes áron biztosítjuk, minőségi medical fitness eszközök beszerzését. Így ők akár a saját otthonukban is hatékonyan tudnak gyakorlatokat végezni.

Most kockázatmentesen meggyőződhet arról, hogy az Ön számára hatékonyak-e a medical fitness módszerek!

Szolgáltatási ajánlat

Bejelentkezés, kérdés, üzenetküldés